L'objectiu és el rebuig 0 i seguir sent l'empresa líder en economia circular de Balears.
Llegir Més

En el moment en què es produeixi la plena posada en funcionament de la plataforma SINGER per part del Govern dels Illes Balears i la plataforma eSir per part del Ministeri, tota la tramitació s’haurà de fer per mitjans electrònics.
Llegir Més

Adalmo ha participat en els treballs per deixar el solar en les seves condicions originals.
Llegir Més

La participació de Adalmo al costat de l'Hospital de Manacor ha consistit en oferir informació sobre la gestió de residus sanitaris.
Llegir Més

Per Adalmo, les noves directives suposen oportunitat perquè es corregeixin les deficiències que arrossega el nostre sector i posar Espanya entre els països més avançats del món en matèria de residus.
Llegir Més

Compram metalls de qualsevol tipus a pes. Paguem la ferralla al comptat i al millor preu del mercat.
Llegir Més

Adalmo ha col•laborat amb l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial), organitzador de l'esdeveniment, aportant informació sobre la gestió de residus produïts en la embarcacions.
Llegir Més

Els informem que, des de l'entrada en vigor de la nova Llei 8/2019 de residus de les Illes Balears, tant el document de control de recollida de residus perillosos com el justificant de lliurament ja no estan en vigor.
Llegir Més

En Adalmo ens avalen 50 anys d'experiència i comptem amb un equip de professionals especialitzats en tasques de desballestament industrial mitjançant oxitall, tall per plasma o amb cisalles hidràuliques.
Llegir Més

Per fi hi ha data confirmada, el dissabte 13 d'abril es celebrarà la XIII edició de la Mitja Marató de Pollença, patrocinada per Adalmo.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com