Ahir dos operaris de Adalmo van realitzar la retirada de la tona de pneumàtics abocats il·legalment a la llera del torrent d'Almadrà al seu pas per Lloseta. Pots veure la notícia aquí: http://ib3tv.com/retiren-rodes-torrent-almadra-lloseta.html
Llegir Més

Parlar de Adalmo és parlar de reciclatge. Com a empresa mallorquina dedicada a la gestió de residus tenim, des de fa més de 50 anys, l'objectiu de contribuir plenament en la creació d'un desenvolupament sostenible a les nostres illes.
Llegir Més

Assolir més qualitat en el medi ambient i més protecció de la salut humana, garantir un ús prudent i racional dels recursos naturals i promoure una economia més circular són les finalitats de l'Avantprojecte de llei.
Llegir Més

La UTE OHL-VOPSA ha contractat Adalmo el servei de retirada i transport dels residus generats en l'obra d'ampliació i remodelació de la Terminal Marítima nº 6 ubicada al Port de Palma de Mallorca, un projecte de 12 milions d'euros atorgat per l'Autoritat Portuària de Balears.
Llegir Més

En Adalmo considerem que és fonamental realitzar un consum responsable i dipositar els vells aparells en els corresponents punts de recollida o lliurar-los a un gestor autoritzat per la seva recuperació i reciclatge.
Llegir Més

Ja han passat 12 mesos i comença un any nou, amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.
Llegir Més

L'equip de Adalmo ha realitzat la retirada, condicionament i gestió del material de fibrociment de la zona 0 de la nau. Protegits amb equipament altament especialitzat, els treballadors van retirar el material nociu que conté amiant.
Llegir Més

En Adalmo ens ocupem de totes les accions necessàries per a la posada fora de servei d'instal·lacions o equips, d'una forma segura, selectiva i eficient econòmicament, incloent la retirada de tots els residus generats.
Llegir Més

Adalmo s'ha adjudicat el contracte de servei de recollida i posterior destrucció de residus de risc sanitari, químic i mediambiental a l'edifici ubicat al c / Moll Vell nº 7 durant el 2018.
Llegir Més

Molt abans que Ferran Adrià deconstruís la cuina, els antics drapaires ens hem convertit en una indústria dotada de sofisticada maquinària per deconstruir els vehicles, els electrodomèstics, els cables, la infraestructura dels edificis i qualsevol residu amb components metàl·lics.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com