La recollida i gestió d'aquests residus amb COVID-19 es considera servei essencial, de manera que es garantiran les freqüències de recollida suficients així com el seu tractament posterior.
Llegir Més

Publicat nou Decret que incorpora mesures extraordinàries en relació amb la gestió de residus sanitaris, que presentem a continuació
Llegir Més

En Adalmo aquests dies ens toca reforçar la recollida de residus infecciosos als centres sanitaris de Balears.
Llegir Més

Els informem que Adalmo continua en ple funcionament per a la retirada i gestió de residus.
Llegir Més

Disposem de llicència Marpol per a tots els ports de les Balears.
Llegir Més

El segellament, executat per la UTE CESPA GESTIÓ DE RESIDUS SAU - ADALMO SL (UTE Es Milà), aconsegueix la reducció d'emissions a l'atmosfera, la minimització de lixiviats i la millora ambiental i paisatgística de la zona.
Llegir Més

Adalmo és una de les poques empreses que ha implantat el Reglament que tracta sobre la ferralla fèrrica (Reglament (UE) nº 333/2011) i hem aconseguit renovar el certificat del nostre sistema de gestió complint els criteris que determinen quan la ferralla de ferro deixa de ser residu.
Llegir Més

En Adalmo compram tot tipus de ferralla, posant a la teva disposició els nostres serveis de contenidors i recollida a domicili.
Llegir Més

Adalmo ha estat adjudicatari del contracte de recollida, transport i emmagatzematge dels residus farmacèutics procedents dels punts SIGRE.
Llegir Més

Esperem seguir formant part dels teus plans i contribuir als teus èxits en l'any que està per iniciar.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com