En Adalmo ens avalen 50 anys d'experiència i comptem amb un equip de professionals especialitzats en tasques de desballestament industrial mitjançant oxitall, tall per plasma o amb cisalles hidràuliques.
Llegir Més

Per fi hi ha data confirmada, el dissabte 13 d'abril es celebrarà la XIII edició de la Mitja Marató de Pollença, patrocinada per Adalmo.
Llegir Més

Us presentem el resultat d'un treball ben fet, l'abans i el després del desamiantat de la nau cremada al P. E. de Marratxí.
Llegir Més

L'entitat pública empresarial Aeroports Espanyols i Navegació Aèria que gestiona la navegació aèria a Espanya, adscrita al Ministeri de Foment, adjudica a Adalmo el contracte de gestió de residus sanitaris del ACC de l'Aeroport de Palma de Mallorca durant el 2019.
Llegir Més

El Parlament Balear ha aprovat el passat 29 de gener la Llei 8/2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears.
Llegir Més

En constant renovació dels recursos que ofereix als seus clients, estrenam nou vehicle.
Llegir Més

Adalmo ha renovat el contracte de servei de recollida, transport, emmagatzematge i posterior destrucció de residus de risc sanitari, químic i mediambiental en el Centre Penitenciari ubicat a la Ctra. De Sóller durant el 2019.
Llegir Més

En Adalmo estem especialitzats en el transport i gestió de tot tipus de residus dels Parcs Verds.
Llegir Més

El projecte contempla la demolició de gran part dels edificis existents, la reforma i/o construcció de noves edificacions i la dotació de tots els equips fixos nous.
Llegir Més

En 2019 seguim apostant per unir esport i reciclatge.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com