El repte de l'empresa i dels seus treballadors en aquest 2021 és continuar el nostre viatge cap a un món més sostenible, amb la superació constant dels objectius i compromís de conservació de l'entorn.
Llegir Més

La família de Adalmo us desitja molta salut i il•lusió, i esperem seguir formant part dels vostres plans i contribuir als vostres reptes en l'any que està per iniciar.
Llegir Més

Ara, acabat aquest 2020 tan difícil, és moment de fer balanç i començar el 2021 amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.
Llegir Més

Volem agrair als que ens seguiu en xarxes i contribuïu a que aquesta secció sigui tan viva com sempre.
Llegir Més

Estam autoritzats amb el codi S07010001 per al transport de residus SANDACH de categoria 1, 2 i 3.
Llegir Més

Un dels trets distintius de l'Àrea de Residus de Milà, gestionada per la UTE Cespa-Adalmo, serà la recuperació dels residus com a combustible sòlid (CSR).
Llegir Més

Toni Llabrés, Cap de Serveis Portuaris de Adalmo, és el nou president de l'Àrea de Serveis MARPOL de l'Associació Patronal d'Empresaris d'Activitats Marítimes de Balears (APEAM).
Llegir Més

Disposem de contenidors, compactadors estàtics, gàbies, autocompactadors, premsa vertical i una àmplia flota de camions per a la recollida en la teva empresa dels residus de paper i cartró.
Llegir Més

ADALMO fa un pas més en el camí iniciat el 1967 dins del sector de la gestió de residus de les Illes Balears.
Llegir Més

Les instal·lacions estan dissenyades per reciclar el 100% dels materials tractats complint amb els objectius jeràrquics de la gestió de residus.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com