Si vols seguir rebent la nostra Newsletter no has de fer res. Estarem encantats de continuar enviant comunicacions sobre les nostres activitats i l'actualitat del sector dels residus
Llegir Més

El dia 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Hospital de Manacor organitza les III Jornades de Qualitat i Medi Ambient sota el lema "Un planeta #SenseContaminació per plàstics"
Llegir Més

L'Autoritat Portuària de Balears adjudica a Adalmo el servei de retirada dels residus propis al Port de Palma durant els propers 6 anys.
Llegir Més

El Ministeri de Sanitat ha adjudicat a Adalmo el contracte de recollida, transport i destrucció dels productes d'origen animal decomissats dels equipatges dels viatgers procedents de territoris situats fora de la UE en els aeroports d'Eivissa i Menorca, i a l'aeroport i port de Palma de Mallorca.
Llegir Més

Adalmo ha trabajado durante casi 2 meses en el desmantelamiento de depósitos enterrados de combustible y retirada de acopios de residuos de la demolición de la antigua fábrica de Majorica.
Llegir Més

Adalmo ha renovado el contrato de servicio de recogida y posterior destrucción de residuos de riesgo sanitario, químico y medioambiental en el Centro Penitenciario ubicado en la Ctra. de Sóller durante el 2018.
Llegir Més

Queremos sensibilizar a las empresas que generan en su actividad baterías plomo-ácido como residuo sobre la obligación de que todas estas baterías deben ser entregadas a gestores autorizados como Adalmo.
Llegir Més

Estamos llevando a cabo el desguace mediante oxicorte en las instalaciones del Parque de atracciones Western Water Park en Magaluf.
Llegir Més

Adalmo està realitzant els treballs de desmantellament de 2 dipòsits soterrats amb fuel al solar propietat de ANIDA que va ocupar la fàbrica de perles de Majorica des de 1902 fins al 2006 a Manacor.
Llegir Més

Adalmo s'ha adjudicat el contracte de gestió dels residus sanitaris i químics perillosos generats pels Laboratoris de Salut Pública de les Illes Balears durant el 2018.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com