Adalmo té com a objectiu sensibilitzar sobre la problemàtica associada a la generació de residus, donant a conèixer la gestió que es realitza i promovent un major compromís per part de la ciutadania a través de l'educació ambiental.
Llegir Més

Si t'has perdut el nostre article en el passat Especial Reciclatge i Sostenibilitat del Diario de Mallorca, accedeix des d'aquest enllaç.
Llegir Més

Aquest dia, en Adalmo recordem més que mai que necessitem un canvi cap a una economia més sostenible.
Llegir Més

Alertem als nostres clients de l'existència d'un virus informàtic o programa maliciós (malware) que està circulant fent-se passar per Adalmo.
Llegir Més

Adalmo s'encarrega de la recollida i classificació de pneumàtics fora d'ús a Mallorca i Menorca.
Llegir Més

El Departament de Qualitat, Medi Ambient i Prevenció de Adalmo ha rebut, per part de l'empresa AENOR, el certificat que acredita l'obtenció de la certificació ISO 45001 corresponent a la gestió de seguretat i salut en el treball dels nostres serveis de gestió de residus per als centres de Ses Veles i Can Valero.
Llegir Més

Aquesta nova incorporació permet millorar la capacitat de resposta dels serveis de gestió de residus que prestem als nostres clients.
Llegir Més

Coneix els detalls del nou Reial Decret 27/2021, de 19 de gener, pel qual es modifiquen el RD 106/2008 sobre piles i acumuladors, i el RD 110/2015 sobre residus d'aparells elèctrics i electrònics.
Llegir Més

Som recuperadors homologats per ECOEMBES per a l'acer, alumini, paper / cartró i cartró per begudes i aliments de recollida selectiva.
Llegir Més

Suma't a la correcta gestió de residus amb Adalmo i contribueix al desenvolupament sostenible de les nostres illes.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com