Adalmo s'ha adjudicat de nou el contracte de servei de transport dels contenidors de Residus Sòlids Urbans (RSU) i selectiva (paper-cartró, envasos i vidre) ubicats a la planta de transferència de l'Aeroport de Palma de Mallorca.
Llegir Més

Vols formar part del nostre equip? Busquem un conductor de camió, envia'ns el teu currículum!
Llegir Més

En Adalmo contribuïm al reciclatge del coure, fes-ho tu també portant-nos els cables elèctrics que no facis servir.
Llegir Més

Adalmo, Gestor de residus autoritzat amb NIMA 0700000002 i adherit a SIGAUS, s'ocupa de la recollida de l'oli usat a Balears.
Llegir Més

A petició de l'Ajuntament d'Andratx, Adalmo realitzarà la recollida, transport i tractament de residus perillosos i no perillosos del Parc Verd durant 2 anys.
Llegir Més

Els centres veterinaris estan considerats com Petits Productors de Residus Perillosos, per la qual cosa han de complir les següents obligacions pel que fa a gestió de residus.
Llegir Més

Un any més l'Ajuntament de Sa Pobla organitza el Festival Mallorca Jazz Sa Pobla, celebrant la 23ª edició durant el mes d'agost amb la voluntat de seguir apostant per l'oferta cultural i turística mitjançant la música jazz.
Llegir Més

Adalmo porta a terme el desmantellament d'un punt de vigilància contra incendis forestals al Puig de Garrafa per l'IBANAT.
Llegir Més

Adalmo s'encarrega de la recollida de pneumàtics fora d'ús a Mallorca i Menorca per SIGNUS Ecovalor, entitat responsable de la seva reciclat.
Llegir Més

La recaptació de l'esdeveniment, un dels més populars del calendari, es destina íntegrament a l'associació ADAA d'ajuda a l'acompanyant del malalt.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com