Adalmo aposta per unir esport i reciclatge, durant el 50 aniversari de la seva constitució.
Llegir Més

Per saber els perills dels residus cal acudir a la Llista de codis LER i, si segueix havent-hi dubtes, comprovar si tenen alguna de les característiques de perillositat.
Llegir Més

Adalmo compta amb l'autorització de gestor de residus sanitaris catalogats com a residus dels grups II i grup III, entre els quals es troben els produïts pels dentistes.
Llegir Més

Adalmo s'ha incorporat a ASEGRE, Associació d'Empreses Gestores de Residus i Recursos Especials.
Llegir Més

Adalmo és testimoni del creixent volum de deixalles que es generen cada any en el sector de la construcció.
Llegir Més

Adalmo compleix 50 anys en gestió de residus. I darrere d'aquest èxit es troba una dona, Marga Pizà, que ens explica com segueix vivint amb optimisme el seu dia a dia professional.
Llegir Més

En Adalmo realitzem tasques de desballestament industrial: desmuntar i trossejar estructures i maquinària mitjançant oxitall o amb cisalles.
Llegir Més

Avui hem desenvolupat una ponència sobre medi ambient i salut en el Saló d'Actes de l'Hospital de Manacor, en el marc de la II Jornada de Qualitat i Medi Ambient que se celebra en commemoració del XX aniversari de l'Hospital de Manacor.
Llegir Més

Adalmo s'ha adjudicat de nou el contracte de servei de transport dels contenidors de Residus Sòlids Urbans (RSU) i selectiva (paper-cartró, envasos i vidre) ubicats a la planta de transferència de l'Aeroport de Palma de Mallorca.
Llegir Més

Vols formar part del nostre equip? Busquem un conductor de camió, envia'ns el teu currículum!
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com