Seguim treballant en la gestió de residus de l'obra de demolició de l'antic Hospital Son Dureta.
Llegir Més

Realitzem el desballestament del veler de luxe My Song, de 40 metres d'eslora, 9 metres de màniga i 105 tones.
Llegir Més

Més de 5.000 persones han gaudit a l'agost d'aquesta especial 25a edició del Mallorca Jazz Sa Pobla. Una edició carregada d'energia, bona música i molt bon jazz.
Llegir Més

Adalmo ha acabat les tasques per retirar els residus de l'antiga fàbrica de plàstics i cautxú Espumadora Balear, a Montuïri.
Llegir Més

L’Hospital Comarcal d’Inca disposa d’un gimnàs de prerehabilitació destinat a pacients que s’han de sotmetre a una intervenció quirúrgica per càncer de còlon.
Llegir Més

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) ha autoritzat a Adalmo per a la prestació del servei de recepció de residus sòlids i aigües residuals de manera selectiva generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia i Maó.
Llegir Més

Des de maig estem autoritzats per l'Autoritat Portuària de Balears per a la prestació del servei de recepció de residus oliosos generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia i Maó.
Llegir Més

El camp de Golf Son Antem va acollir un cop més aquest Torneig, en el qual Adalmo ha aportat el seu gra de sorra a favor de ADAA.
Llegir Més

Les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001 avalen la nostra gestió.
Llegir Més

La Conselleria de Salut adjudica a Adalmo el contracte de distribució, recollida, tractament i eliminació de contenidors de residus sanitaris a les oficines de farmàcia de les Illes Balears durant 1 any.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com