Per Adalmo, les noves directives suposen oportunitat perquè es corregeixin les deficiències que arrossega el nostre sector i posar Espanya entre els països més avançats del món en matèria de residus.
Llegir Més

Compram metalls de qualsevol tipus a pes. Paguem la ferralla al comptat i al millor preu del mercat.
Llegir Més

Adalmo ha col•laborat amb l'IDI (Institut d'Innovació Empresarial), organitzador de l'esdeveniment, aportant informació sobre la gestió de residus produïts en la embarcacions.
Llegir Més

Els informem que, des de l'entrada en vigor de la nova Llei 8/2019 de residus de les Illes Balears, tant el document de control de recollida de residus perillosos com el justificant de lliurament ja no estan en vigor.
Llegir Més

En Adalmo ens avalen 50 anys d'experiència i comptem amb un equip de professionals especialitzats en tasques de desballestament industrial mitjançant oxitall, tall per plasma o amb cisalles hidràuliques.
Llegir Més

Per fi hi ha data confirmada, el dissabte 13 d'abril es celebrarà la XIII edició de la Mitja Marató de Pollença, patrocinada per Adalmo.
Llegir Més

Us presentem el resultat d'un treball ben fet, l'abans i el després del desamiantat de la nau cremada al P. E. de Marratxí.
Llegir Més

L'entitat pública empresarial Aeroports Espanyols i Navegació Aèria que gestiona la navegació aèria a Espanya, adscrita al Ministeri de Foment, adjudica a Adalmo el contracte de gestió de residus sanitaris del ACC de l'Aeroport de Palma de Mallorca durant el 2019.
Llegir Més

En Adalmo estem especialitzats en el transport i gestió de tot tipus de residus dels Parcs Verds.
Llegir Més

El Parlament Balear ha aprovat el passat 29 de gener la Llei 8/2019, de 19 de febrer, de residus i sòls contaminats de les Illes Balears.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com