Us informem que tindrem tancat els dies 24 i 31.
Llegir Més

El present comunicat té l'objectiu d'informar sobre la forma de procedir en l'emmagatzematge de residus d'aparells elèctrics i/o electrònics (RAEE).
Llegir Més

Us volem proposar una sèrie d'alternatives per a celebrar aquestes festes nadalenques d'una manera més sostenible.
Llegir Més

El passat mes de setembre, hem assistit a les jornades formatives de la nova plataforma informàtica de residus SINGER (Sistema Integrat per Notificacions i Gestió d'Expedients de Residus) dirigides a empreses del sector de residus i administracions públiques.
Llegir Més

Fidel al seu compromís amb la innovació i la protecció del medi ambient, Adalmo ha equipat a la seva xarxa comercial amb 3 nous vehicles híbrids a Mallorca.
Llegir Més

La nova concessionària Cespa-Adalmo vol apostar per potenciar el reciclatge dels residus, garantir la sostenibilitat de l'illa i els municipis consorciats, i convertir-lo en el centre de tractament de referencia.
Llegir Més

El Consorci de Residus i Energia de Menorca, format pels ajuntaments de Menorca i el Consell Insular, ha presentat el projecte de millora de les instal·lacions de tractament i valorització de residus des Milà, desenvolupat per l’empresa concessionària UTE MILÀ integrada per Ferrovial i Adalmo.
Llegir Més

Consulta aquí el Projecte de millora de la Planta de tractament de residus de Milà, i mira aquí el vídeo de la seva presentació.
Llegir Més

El 8 d'octubre Josep Cifre va participar en l'entrevista del dia sobre l'amiant en el programa 4Directe de Canal4 ràdio.
Llegir Més

Els dies 4 i 5 d'octubre vam assistir al Segon Congrés Nacional de Reciclatge de RAEE aquesta vegada a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com