La recaudación del evento, uno de los más populares del calendario, se destina íntegramente a la asociación ADAA de ayuda al acompañante del enfermo.
Llegir Més

En las plantas de recuperación y reciclaje de Adalmo se tratan todo tipo de metales y se mandan a fundición. Así dejan de ser lo que fueron para adoptar otras muchas formas y tener otras muchas vidas.
Llegir Més

L'equip de Adalmo realitzarà la retirada, condicionament i gestió de les cobertes de fibrociment amb amiant de les més de 40 habitatges del poblat que posteriorment s'enderrocaran.
Llegir Més

Si vols seguir rebent la nostra Newsletter no has de fer res. Estarem encantats de continuar enviant comunicacions sobre les nostres activitats i l'actualitat del sector dels residus
Llegir Més

El dia 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, l'Hospital de Manacor organitza les III Jornades de Qualitat i Medi Ambient sota el lema "Un planeta #SenseContaminació per plàstics"
Llegir Més

L'Autoritat Portuària de Balears adjudica a Adalmo el servei de retirada dels residus propis al Port de Palma durant els propers 6 anys.
Llegir Més

El Ministeri de Sanitat ha adjudicat a Adalmo el contracte de recollida, transport i destrucció dels productes d'origen animal decomissats dels equipatges dels viatgers procedents de territoris situats fora de la UE en els aeroports d'Eivissa i Menorca, i a l'aeroport i port de Palma de Mallorca.
Llegir Més

Estamos llevando a cabo el desguace mediante oxicorte en las instalaciones del Parque de atracciones Western Water Park en Magaluf.
Llegir Més

Adalmo ha trabajado durante casi 2 meses en el desmantelamiento de depósitos enterrados de combustible y retirada de acopios de residuos de la demolición de la antigua fábrica de Majorica.
Llegir Més

Adalmo ha renovado el contrato de servicio de recogida y posterior destrucción de residuos de riesgo sanitario, químico y medioambiental en el Centro Penitenciario ubicado en la Ctra. de Sóller durante el 2018.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com