Aquesta nova incorporació permet millorar la capacitat de resposta dels serveis de gestió de residus que prestem als nostres clients.
Llegir Més

Coneix els detalls del nou Reial Decret 27/2021, de 19 de gener, pel qual es modifiquen el RD 106/2008 sobre piles i acumuladors, i el RD 110/2015 sobre residus d'aparells elèctrics i electrònics.
Llegir Més

Suma't a la correcta gestió de residus amb Adalmo i contribueix al desenvolupament sostenible de les nostres illes.
Llegir Més

El Servei de Salut de les Illes Balears ens ha contractat mitjançant tramitació d'emergència per dur a terme la gestió de residus generats per contacte amb COVID-19
Llegir Més

Aquest mes de gener hem gestionat els residus de l'Serene, un dels megaiots més luxosos de l'món i més avançat tecnològicament, amb 134 metres d'eslora i gairebé 20 metres d'altura.
Llegir Més

Som recuperadors homologats per ECOEMBES per a l'acer, alumini, paper / cartró i cartró per begudes i aliments de recollida selectiva.
Llegir Més

La família de Adalmo us desitja molta salut i il•lusió, i esperem seguir formant part dels vostres plans i contribuir als vostres reptes en l'any que està per iniciar.
Llegir Més

Ara, acabat aquest 2020 tan difícil, és moment de fer balanç i començar el 2021 amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.
Llegir Més

Volem agrair als que ens seguiu en xarxes i contribuïu a que aquesta secció sigui tan viva com sempre.
Llegir Més

El repte de l'empresa i dels seus treballadors en aquest 2021 és continuar el nostre viatge cap a un món més sostenible, amb la superació constant dels objectius i compromís de conservació de l'entorn.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com