Estam autoritzats amb el codi S07010001 per al transport de residus SANDACH de categoria 1, 2 i 3.
Llegir Més

Un dels trets distintius de l'Àrea de Residus de Milà, gestionada per la UTE Cespa-Adalmo, serà la recuperació dels residus com a combustible sòlid (CSR).
Llegir Més

Toni Llabrés, Cap de Serveis Portuaris de Adalmo, és el nou president de l'Àrea de Serveis MARPOL de l'Associació Patronal d'Empresaris d'Activitats Marítimes de Balears (APEAM).
Llegir Més

Disposem de contenidors, compactadors estàtics, gàbies, autocompactadors, premsa vertical i una àmplia flota de camions per a la recollida en la teva empresa dels residus de paper i cartró.
Llegir Més

ADALMO fa un pas més en el camí iniciat el 1967 dins del sector de la gestió de residus de les Illes Balears.
Llegir Més

Les instal·lacions estan dissenyades per reciclar el 100% dels materials tractats complint amb els objectius jeràrquics de la gestió de residus.
Llegir Més

Demana informació d'aquest nou servei de gestió de paper, cartró i plàstic en comercial@adalmo.com Tenim la solució que millor s'adapta a la teva empresa.
Llegir Més

Amb la construcció de la nova planta de valorització de residus reivindiquem la contribució dels gestors de residus industrials a l'economia circular, la preservació dels recursos i la lluita contra el canvi climàtic.
Llegir Més

Adalmo està inscrit al RERA per realitzar tot tipus de treballs amb materials que contenen amiant, d'acord amb el Reial Decret 396/2006.
Llegir Més

Adalmo participa a la campanya de conscienciació mediambiental "Per uns Polígons més nets i sostenibles".
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com