Les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001 avalen la nostra gestió.
Llegir Més

La Conselleria de Salut adjudica a Adalmo el contracte de distribució, recollida, tractament i eliminació de contenidors de residus sanitaris a les oficines de farmàcia de les Illes Balears durant 1 any.
Llegir Més

Endesa ens ha triat com a gestor autoritzat per encarregar-nos del tractament dels residus metàl·lics que es generen en els seus centres de les illes Balears durant els propers 3 anys.
Llegir Més

Endesa Generació adjudica a Adalmo la gestió de residus metàl·lics en les centrals tèrmiques de Cas Tresorer, Son Reus, Alcúdia, Maó, Eivissa i Formentera.
Llegir Més

Farem el subministrament de contenidors necessaris per a l'emmagatzematge dels residus metàl·lics, com ara ferro, chapajo, alumini, coure, cables, seccionadors, acer, comptadors mecànics, etc.
Llegir Més

Tractem la ferralla perquè tingui les característiques de puresa i qualitat descrites en el Reglament UE 333/2011, perquè els residus fèrrics puguin ser utilitzats com a matèria primera en les operacions de valorització.
Llegir Més

L'objectiu és el rebuig 0 i seguir sent l'empresa líder en economia circular de Balears.
Llegir Més

En el moment en què es produeixi la plena posada en funcionament de la plataforma SINGER per part del Govern dels Illes Balears i la plataforma eSir per part del Ministeri, tota la tramitació s’haurà de fer per mitjans electrònics.
Llegir Més

Adalmo ha participat en els treballs per deixar el solar en les seves condicions originals.
Llegir Més

La participació de Adalmo al costat de l'Hospital de Manacor ha consistit en oferir informació sobre la gestió de residus sanitaris.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com