El segellament, executat per la UTE CESPA GESTIÓ DE RESIDUS SAU - ADALMO SL (UTE Es Milà), aconsegueix la reducció d'emissions a l'atmosfera, la minimització de lixiviats i la millora ambiental i paisatgística de la zona.
Llegir Més

Adalmo és una de les poques empreses que ha implantat el Reglament que tracta sobre la ferralla fèrrica (Reglament (UE) nº 333/2011) i hem aconseguit renovar el certificat del nostre sistema de gestió complint els criteris que determinen quan la ferralla de ferro deixa de ser residu.
Llegir Més

En Adalmo compram tot tipus de ferralla, posant a la teva disposició els nostres serveis de contenidors i recollida a domicili.
Llegir Més

Adalmo ha estat adjudicatari del contracte de recollida, transport i emmagatzematge dels residus farmacèutics procedents dels punts SIGRE.
Llegir Més

Acabat l'any fem el repàs a les nostres notícies més llegides en 2019.
Llegir Més

La Conselleria de Medi Ambient ha atorgat l'Autorització Ambiental Integrada (AAI) a Adalmo per a la instal·lació localitzada a l'Àrea Empresarial Ses Veles de Bunyola.
Llegir Més

Esperem seguir formant part dels teus plans i contribuir als teus èxits en l'any que està per iniciar.
Llegir Més

Ja han passat 12 mesos i començam un any nou, amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies que donar-vos a conèixer.
Llegir Més

Adalmo és una de les poques empreses que ha implantat el Reglament (UE) nº 715/2013 pel qual s'estableixen criteris per a determinar quan la ferralla de coure deixa de ser residu.
Llegir Més

L'abandonament o la gestió inadequada dels residus produeixen impactes notables en el medi, contribuint al canvi climàtic.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com