Més de 5.000 persones han gaudit a l'agost d'aquesta especial 25a edició del Mallorca Jazz Sa Pobla. Una edició carregada d'energia, bona música i molt bon jazz.
Llegir Més

Adalmo ha acabat les tasques per retirar els residus de l'antiga fàbrica de plàstics i cautxú Espumadora Balear, a Montuïri.
Llegir Més

L’Hospital Comarcal d’Inca disposa d’un gimnàs de prerehabilitació destinat a pacients que s’han de sotmetre a una intervenció quirúrgica per càncer de còlon.
Llegir Més

L'Autoritat Portuària de Balears (APB) ha autoritzat a Adalmo per a la prestació del servei de recepció de residus sòlids i aigües residuals de manera selectiva generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia i Maó.
Llegir Més

Des de maig estem autoritzats per l'Autoritat Portuària de Balears per a la prestació del servei de recepció de residus oliosos generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia i Maó.
Llegir Més

El camp de Golf Son Antem va acollir un cop més aquest Torneig, en el qual Adalmo ha aportat el seu gra de sorra a favor de ADAA.
Llegir Més

Les certificacions ISO 9001, ISO 14001 i OSHAS 18001 avalen la nostra gestió.
Llegir Més

La Conselleria de Salut adjudica a Adalmo el contracte de distribució, recollida, tractament i eliminació de contenidors de residus sanitaris a les oficines de farmàcia de les Illes Balears durant 1 any.
Llegir Més

Tractem la ferralla perquè tingui les característiques de puresa i qualitat descrites en el Reglament UE 333/2011, perquè els residus fèrrics puguin ser utilitzats com a matèria primera en les operacions de valorització.
Llegir Més

Endesa ens ha triat com a gestor autoritzat per encarregar-nos del tractament dels residus metàl·lics que es generen en els seus centres de les illes Balears durant els propers 3 anys.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com