Adalmo és una de les poques empreses que ha implantat el Reglament (UE) nº 715/2013 pel qual s'estableixen criteris per a determinar quan la ferralla de coure deixa de ser residu.
Llegir Més

L'abandonament o la gestió inadequada dels residus produeixen impactes notables en el medi, contribuint al canvi climàtic.
Llegir Més

En Adalmo oferim diferents activitats de formació a la carta en l'àmbit de la gestió de residus.
Llegir Més

Ens ocupem de totes les accions necessàries per a la posada fora de servei d'instal•lacions, estructures o equips, incloent la descontaminació i la retirada de tots els residus generats.
Llegir Més

Dençà del'1 d'octubre de 2019, el tràmit de comunicació prèvia de producció de residus (perillosos o no), només es podrà realitzar telemàticament.
Llegir Més

Adalmo s'adjudica la retirada dels pneumàtics fora d'ús (PFU) acumulats durant 10 anys a "Sa Pedrera" als afores de Ciutadella.
Llegir Més

Ponents del màxim nivell exposaren les característiques de la responsabilitat dels productors d'aparells elèctrics i electrònics i de la distribució d'electrodomèstics, així com l'activitat de les instal•lacions de reciclatge com Adalmo.
Llegir Més

Adalmo ha estat adjudicatari dels contractes de gestió de residus no perillosos en els centres de Edistribución i Endesa Generació a les Illes Balears.
Llegir Més

Enhorabona al Club de Muntanya i Escalada de Soller pels bons resultats aconseguits a Chamonix. Un plaer poder-vos patrocinar!
Llegir Més

Adalmo, en UTE amb Cespa, presenta al costat del Consorci de Residus i Energia de Menorca les últimes actuacions realitzades sobre la futura planta de tractament, el segellat de l'abocador de Milà II i la planta depuradora.
Llegir Més

© ADALMO · Teléfono (+34) 971 60 64 70 · Fax (+34) 971 60 64 14 · info@adalmo.com